20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Român cu o pereche de chiloţi pe cap, arestat după un ritual ciudat într-un parc din Italia

Un român în vârstă de 33 de ani, stabilit în Torino, Italia, a fost arestat, după ce oamenii l-au reclamat la Poliție că se plimbă dezbrăcat pe stradă și chiar prin fața unor școli, purtând doar o pereche de chiloți pe cap.

Românul a fost arestat și dus la sediul Poliției din Beinasco, o localitate din sudul orașului Torino, ieri, 26 octombrie 2019, sub acuzația de scene obsene în locuri publice.

Oamenii din zonă l-au văzut pe român de mai multe ori în ultimele zile, în aceeași postură: complet dezbrăcat și cu o pereche de chiloți pe cap, notează torinotoday.it.

Sâmbătă, localnicii au depus o reclamație la Poliție, iar un echipaj a reușit să îl prindă pe românul de 33 de ani în parcul Stupinigi.

Potrivit presei din Italia, parcul Stupinigi, care se întinde pe o uriașă surpafață, în sudul orașului Torino, este frecventat destul de des de anumite cupluri de swingeri care au un ritual ciudat.

Aceștia se dezbracă și își lasă telefoanele mobile într-un loc din parc, iar apoi se ascund și se caută în diferite zone din parc.

Totuși, polițiștii nu au precizat dacă tânărul român găsit dezbrăcat și cu o pereche de chiloți pe cap participa la un astfel de ritual sau suferă de anumite probleme psihice.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :