Robu are încredere în Iapă, Dobra ironizează numirea lui la Ministerul Dezvoltării

91

Numirea consilierului primarului Nicolae Robu, Cătălin Iapă, ca secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării provoacă reacții dintre cele mai diverse pe rețelele de socializare. Asta, pentru că Iapă a fost vizibil în spațiul public doar ca omul care îi aranjează edilului șef telefonul mobil pentru transmisiile live.

Robu și-a declarat încrederea în Cătălin Iapă, vineri, la conferința de presă și i-a criticat pe toți cei care s-au arătat nemulțumiți de numire.

„Eu am promovat un tânăr foarte serios, dedicat, muncește enorm să onoreze pozițiile la care accede. Am încredere în el că va face o treabă forte bună”, a declarat Nicolae Robu.

De altă parte, președintele Consiliului Județean, Călin Dobra, ironizează situația.

„Nicolae Robu, observ că fostul dumneavoastră consilier personal, Cătălin Iapă, e pe cai mari la Ministerul Dezvoltării! Deja văd cum vin banii în Timiș! Când dăm pase pe noul stadion?!”, i-a transmis Dobra lui Robu pe Facebook.

Edilul șef, liderul PNL Timiș, a mai spus că vor urma și alte numiri, dar și schimbări de directori la instituțiile deconcentrate, fără a menționa numele unor persoane sau de direcții.

LĂSAȚI UN MESAJ