Robu a mobilizat Poliția Locală la o… bere în centru!

802

Tot centrul Timișoarei a fost împânzit vineri de polițiștii locali, așa cum au putut vedea timișorenii care s-au aflat la terasele din zonă.

Ne lămurește misterul acestei prezențe masive un timișorean, care a și postat pe Facebook întreaga poveste. Edilul Timișoarei, Nicolae Robu, era și el la o terasă, iar polițiștii locali, aflați în subordinea Primăriei, au vrut să/și arate… profesionalismul.

”Alertă maximă azi în Centru. Câteva străzi din Unirii erau înţesate de poliţişti locali. Cel puţin 10 am văzut, toţi foarte speriaţi. M-am temut şi eu, m-am gândit la vreo alertă teroristă sau că au încolţit vreun urmărit general. N-a durat mult şi am desluşit misterul. Nicu era la o bere împreună cu şoferul Vasile şi intelectualul Nasleu. Vigilenţi, poliţiştii au capturat chiar în faţa primarului un infractor pe trotinetă. Nu ştiu, dar bănuiesc că în toate zonele oraşului, în tramvaie, cartiere mărginaşe, numărul poliţiştilor e la fel de mare. Nu-mi imaginez altfel”, a scris timişoreanul, ironic, pe reţeaua de socializare. Iar comentariile curg…

LĂSAȚI UN MESAJ