Primarul Torma: ”PSD Moldova Nouă rămâne consecvent în aceeași linie politică: jigniri, minciună și furt”

378

Edilul din Moldova Nouă, Adrian Torma, critică public atitudinea agresivă, așa cum o numește el, a politicienilor de stânga din urbea pe care o conduce.

Primarul îi acuză pe cei din organizația locală a PSD de jigniri, furt și minciună. Această organizație de politicieni adunați ”într-o haită neagră în cerul gurii”, spune Torma, defaimă și acuză fără dovezi actuala conducere liberală a orașului.

”Mint cu nerușinare după ce, în 12 ani, au distrus orașul. Am atașat dovada semnării ordinului de plată legat de salariile angajaților din primărie care confirmă faptul că salariile au fost achitate, în timp ce ei mințeau cu nerușinare”, preciza Adrian Torma ca urmare a acuzațiilor aduse că ar fi întârziat plata salariilor angajaților.

Edilul din Moldova Nouă îi acuză la rândul său pe cei din opoziție că își aroga proiecte care nu au nici o legătura cu fostul primar PSD, Matei Lupu, argumentând că, în ultimul mandat al acestuia, Serviciul de Investiții din cadrul Primăriei a scris un singur proiect legat de dotarea ISU, proiect care a fost inițiat de Corneliu Martin.

”Se simte clar frustrarea și lipsa diplomației, se simte răutate și lipsa de educație, se vede clar că ținta lor este denigrarea primarului. Din păcate, încurajează și alți cetățeni la jigniri sau prin corul de conturi false (Facebook) unde aduc tot felul de acuze nefondate, conturi pe care le voi face publice la un moment dat, dacă este nevoie”, mai afirmă Torma.

Deși în iunie 2016 PSD a pierdut alegerile locale, se pare că stânga nu a priceput că cetățenii nu mai doresc o astfel de abordare, în opinia edilului fiind de neînțeles faptul că PSD Moldova Nouă ramâne consecvent pe aceeași linie politică: jigniri, minciună și furt.

Cu toate acestea, primarul Torma spune că se arată tolerant față de atitudinea celor din PSD doar pentru că nu își dorește să intre în această luptă „mizerabilă”, în care ei sunt experți.

”Îmi consum toată energia și puterea de muncă în a repara ceea ce ei au distrus în cei 12 ani de mandat. Trag un semnal de alarmă public și apelez la înțelepciunea conducerii locale PSD să-și construiască opoziția pe argumente și documente elocvente. Pentru că așa cum au venit alegerile din 2016, așa va veni si momentul când vor apărea documentele care le dovedesc reaua-credință, minciuna și alte lucruri care au dus la situația actuala din orașul nostru. Puterea de a fi buni stă în noi toți!”, concluzionează Torma.

LĂSAȚI UN MESAJ