Ripensia reînvie, cu fiecare nouă promovare, legenda! La pas în Liga a 3-a, după 7-0 cu Hercules

517

Ripensia Timișoara a promovat în Liga a 3-a de fotbal grație victoriei cu scorul general de 7-0 în fața formației Hercules Lupeni în baraj. Galben-roșii s-au impus și în returul de la Lupeni cu 3-0, rezolvând și matematic problema promovării.

Campioana județului Timiș a câștigat fără emoții barajul de promovăre în eșalonul al treilea disputat în compania celei mai bune echipe din Hunedoara. Ripensia Timișoara și-a continuat parcursul ascendent către eșaloanele superioare prin promovarea în Liga a 3-a. Trupa din Ciarda Roșie a triumfat cu 7-0 în barajul contra lui Hercules Lupeni.

Soarta barajului era în bună parte stabilită după manșa tur câștigată la Timișoara cu un categoric 4-0, iar Ripensia și-a impus punctul de vedere și în partea a doua. Victorie cu 3-0 pentru echipa antrenată de Remus Steop prin golurile lui Nanu (minutul 4), Briciu (minutul 79) și Mediop (minutul 82).

Ripensia câștigă așadar barajul și promovează în Liga a 3-a. Roș-galbenii își continuă urcușul către primele ligi și au marele merit de a fi făcut fiecare pas pe teren. Spre deosebire de ASU Poli, ripensiștii nu au beneficiat de nicio concesie ori de o promovare la masa verde, pornind de asemenea din Campionatul Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ