Ripensia e în continuare liderul Ligii a II-a, Politehnica a revenit în top

340

Patru puncte adunate de ASU Politehnica și Ripensia în meciurile jucate sâmbătă în compania adversarelor argeșene. Violeții au trecut de Dacia Mioveni cu 1-0, iar liderul Ripensia a remizat cu FC Argeș, 1-1.

Încă o rundă excelentă pentru reprezentantele timișorene din Liga a II-a la fotbal. Ripensia și ASU Politehnica au bifat o victorie și un egal în duelurile cu teamurile argeșene, rezultate care o păstrează pe Ripi în fruntea seriei iar violeții au revenit pe poziția a patra.

Ripensia a irosit primele puncte pe teren propriu din actala stagiune. Nou-promovata a remizat cu FC Argeș în Ciarda Roșie dar își menține fotoliul de lider al Ligii a II-a. Ripi a fost la 10 minute de o nouă victorie și s-a văzut egalată pe final după ce Coldea o aduse pe echipa gazdă în avantaj la jumătatea reprizei secunde. S-a încheiat 1-1 și gruparea timișoreană ajunge la borna 14 după primele șase runde.

Vestea bună pentru Ripensia a venit dinspre Oradea, Luceafărul revenind asupra deciziei de retragere și astfel bănățenii se pot baza din nou pe cele trei puncte cucerite în etapa a doua. Roș-galbenii evoluează în etapa viitoare la Târgoviște, contra Chindiei.

La câteva ore distanță, pe arena Știința s-au întâlnit ASU Politehnica și una dintre favoritele la promovare, Dacia Mioveni. Formația condusă de Bogdan Andone și-a apropiat victoria cu 1-0, grație golului reușit de Sorescu, în minutul 32. Este al doilea succes la rând pentru violeți care au totalizat 12 puncte și au urcat pe locul al patrulea.

Politehnica are în etapa viitoare o deplasare foarte grea, la Sibiu, contra uneia dintre fruntașe ligii, AFC Hermannstadt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ