Rezultate pozitive pentru teamurile timișorene

58

Penultima jocuri ale sezonului regular a adus rezultate excelente pentru cele două formații timișorene. BC Timba și SCM BC Timișoara au obținut în deplasare victorii importante pentru clasament.

Liga Națională de baschet masculin se află înaintea ultimul runde din prima parte, iar teamurile bănățene și-au îmbunătățit clasările grație ultimelor rezultate. Timba a urcat în premieră în acest sezon pe poziția a 9-a, în timp ce BCT-ul s-a cocoțat pe ultima treaptă a podiumului. Totul se poate risipi în ultima rundă ce aduce deplasări grele pentru cele două echipe.

”Leii” au punctat primii, cu un succes la Craiova: 85-74; într-o restanță din etapa a 18-a. Cu acest al 15-lea rezultat pozitiv BCT-ul a revenit pe poziția a treia, la patru lungimi de liderul CSU Sibiu. Ultimul duel înaintea intrării în Top 6 presupune o deplasare în fief-ul campioanei U Transilvania Cluj.

”Urșii” au reușit și ei o victorie externă, la Târgu Mureș, în fața unei rivale directe la poziția a 9-a. S-a încheiat 84-74 pentru Timba, care a făcut rocada cu mureșenii după acest meci. Este doar al șaselea succes stagional pentru elevii lui Dan Ionescu care însă au nevoie de o victorie în deplasarea de la Pitești pentru a-și păstra poziția la intrarea în grupa 7-12.

 

LĂSAȚI UN MESAJ