Revine haosul în Calea Martirilor! Marţi se reiau lucrărire de lărgire a străzii-VIDEO

442

Haosul care i-a dus la disperare pe locuitorii din Calea Martirilor revine, de marţi, 14 martie. Primarul spune că se reia lucrul şi speră să îi scape pe oameni cât mai repede de calvar.

O parte a străzii trebuie lărgită, cea chiar de la ieşire din oraş spre Giroc, iar lucrul a început anul trecut în septembrie. Oamenii au reclamat imediat faptul că firma de construcţii munceşte haotic şi ei sunt nevoiţi să stea în noroi, să circule printre gropi adânci de câţiva metri fără plase de protecţie şi să rămână frecvent fără utilităţi din cauza lucrărilor.

Primarul promite şi că străzile adiacente, pe unde s-a deviat circulaţia spre şi dinspre Giroc, vor fi asfaltate. Asta pentru că maşinile de mare tonaj şi traficul intens de pe arterele secundare au distrus şoselele.

„De marţi, se reiau lucrările pe Calea Girocului. E dat ordinul pentru data de 14 martie şi sper în 2 luni să se termine calvarul locuitorilor din zonă, atât pentru cei care aveau de venit din Giroc către Timişoara, cât şi invers. Îi asigur pe locuitorii de pe străzile Gospodarilor, Apicultorilor şi Cehov, unde a fost deviată circulaţia, că imediat după ce se deschide traficul pe Calea Girocului, intervenim să reparăm aceste străzi care n-au rezistat la traficul intens. La anul vom avea proiecte complexe pe aceste străzi, unde vom face şi amenajări de trotuare. Acum putem doar să reparăm ce s-a stricat”, a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ