RETIM va face Timișoara lună și bec. De mâine dă startul la Curățenia de Primăvară!

332

Locatarii pot scăpa de toate vechiturile ce le prisosesc prin case, poduri ori curți între 4 şi 19 aprilie.

În perioada 4 -10 aprilie, va avea loc campania de curățenie de primăvară la nord de Canalul Bega, iar între 11 şi 19 aprilie, se va trece la curățenie la sud de Canalul Bega.

La fel ca în fiecare an, nu se vor aduna deșeuri provenite din amenajări interioare, cum ar fi moloz și nici deșeuri provenite din curățarea pivnițelor și a podurilor, adică praf de cărbune, țigle, cărămizi, faianță și gresie sparte.

Pentru a scăpa de astfel de gunoaie, timișorenii trebuie să închirieze de la RETIM containere speciale. Mașinile de la salubritate vor colecta deșeuri vegetale rezultate din curățarea copacilor și a spațiilor verzi din jurul locuințelor, precum și obiecte de uz casnic și gospodăresc.

Ca de obicei, timișorenii sunt rugați să depună, lângă bordură, fără a împiedica astfel circulația, ce le prisosește prin casă, până cel târziu cu o zi înainte de data programată pentru colectare. Locatarii care scot deșeurile pe stradă după ce s-a făcut curățenie pe strada lor vor fi sancţionaţi contravenţional cu amendă de la 500 – 1.000 de lei pentru persoane fizice şi de la 1.000 – 2.000 de lei pentru persoane juridice.

Vezi AICI când vine maşina de la RETIM pe strada ta!

LĂSAȚI UN MESAJ