Restricții pe autostrada A1, între Nădlac și Deva! Cauza: un transport agabaritic

69
Șoferii care circulă în următoarele 3 zile pe autostrada A1, între Nădlac și Margina, dar și pe drumul national spre Deva, trebuie să știe că se pot lovi de restricții de viteză. Acestea sunt impuse de un transport agabaritic care tranzitează vestul țării de vineri, 24 august, până duminică, 26 august.
Ruta pe care se pot institui restricții este: Nădlac II Punctul de Trecere al Frontierei – Autostrada A1 – Margina – DN 68A – DN 7 – Deva – DN 76 – Autostrada A1 – Sibiu – DN 1 – Voila – DJ 105 – Cincu.
”Lățimea maximă a vehiculului este de 3.30 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, tranmsite DRDP Timișoara.
Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ