Forumul Democrat German cere o delimitare față de declarațiile nesăbuite ale unui senator PSD

122

În acestă perioadă tensionată a politicii noastre se rostogolesc vorbe, declarații și părereri care mai de care mai fanteziste și mai gogonate. Parcă e o întrecere cu miză necunoscută de a scoate în public aiureli cât mai mari. Cine spune o mică și banală vorbă nelalocul ei, nici nu mai este băgat în seamă. Totul trebuie să fie de dimensiuni apocaliptice, parcă rupte din poveștile de speriat copii.

Președinte Forumului Democrat German din România, dr. Paul-Juergen Porr consideră că nu poate sta indiferent în urma unor atacuri directe pe care le consideră a fi dincolo de limita normalului în politică.

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) condamnă cu fermitate calomniile ordinare debitate de senatorul PSD, Liviu Pop, joi seara la postul de televiziune Antena 3, conform cărora FDGR ar fi continuatorul organizației naziste Grupul Etnic German din România.

FDGR este reprezentantul legitim al minorității germane în baza Constituției României și a legislației în vigoare, având un statut aprobat de către instanțele din România și fiind înscris în Registrul organizațiilor neguvernamentale.

FDGR este reprezentat în Parlament și în structurile guvernamentale ale României.
Cerem public PSD, Președintelui acestuia, Liviu Dragnea, Președinte al Camerei Deputaților și Prim-ministrului României, Viorica Vasilica Dăncilă, să se delimiteze public de astfel de calomnii pe care le-au debitat și le debitează în continuare unii membrii ai acestui partid.

LĂSAȚI UN MESAJ