Repetiție înaintea testelor din Europa

125

Campioana Timișoara Saracens debutează pe teren propriu în ediția 2016 a Cupei Regelui într-un duel inegal cu Universitatea Cluj-Napoca. Cu acest prilej își fac reintrarea o parte din jucătorii accidentați în vară.

Recitalul ofensiv din capitală, în fața lui Dinamo, are toate motivele să fie repetat sâmbătă de rugbiștii timișoreni cu prilejul primului joc de acasă din Cupa Regelui. Saracens primește în Ronaț vizita Universității Cluj, de la ora 11, într-o partidă ce are din start o mare favorită – echipa gazdă.

Roș-negrii se vor folosi de acest motiv pentru a mai pune o cărămidă la pregătirea pentru meciurile din Challenge Cup ce încep peste trei săptămâni. ”Vrem să ne continuăm pregătirea tactică și psihică pentru Europa. Pentru noi este cel mai important moment din această perioadă”, a spus vicepreședintele clubului, Dușan Filipaș.

Pe de altă parte cu această ocazie vor reintra în joc și doi dintre jucătorii cu absențe îndelungate. Este vorba de două piese importante în angrenajul gândit de antrenorul Grainger Heikell, și anume aripa Stephen Shennan și centrul Jack Umaga. Ambii sunt anunțați titulari pentru meciul de sâmbătă. În aceste condiții mai rămân accidentați doar Aholelei, Mariș, Lazăr și Kinikinilau cu speranțe mari de a recupera cât mai mulți dintre aceștia până în 14 octombrie.

Meciul lui Timișoara Saracens cu Universitatea Cluj are loc sâmbătă de la ora 11 și nu este transmis nici măcar pe site-ul federației.

 

LĂSAȚI UN MESAJ