Remiză prețioasă la început de drum pentru ASU

105

Restart perfect în Liga a 2-a pentru ASU Politehnica Timișoara. ”Băieții în ghete” au smuls o remiză din deplasarea de la Suceava, 2-2, și au urcat o poziție în clasament după primul meci al anului.

Politehnica nu se întoarce cu mâna goală din cea ai lungă deplasare a returului, cea de la Suceava. Băieții conduși de Sorin Brîndescu au terminat la egalitate partida cu Foresta și au urcat o poziție în clasament profitând ce-i drept și de retragerea lui CSM Râmnicu Vâlcea. Un 2-2 conturat în repriza secundă și în care timișorenii au avut primul și ultimul cuvânt.

Birău a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 54, după ce în prealabil Poli avuse trei bare. Stănescu, în minutul 66, și Dumitriu, minutul 78, au marcat pentru Foresta resturnând tabela. Bădăuță a înscris în minutul 80 pentru violeți și a închis tabela: 2-2.

Cu această ocazie la Poli și-au făcut debutul o parte din jucătorii veniți în iarnă. Experimentații Mera și Nicolescu din postura de titulari, iar Gorovei folosit ca rezervă în ultimele 20 de minute.

Sorin Brîndescu, antrenor ASU Politehnica: ”I-am felicitat pe băieți după joc pentru efortul depus, au muncit foarte bine. În același timp, suntem triști pentru că nu venim acasă cu trei puncte. Să joci în deplasare, să ai patru bare, alte câteva ocazii mari, să marchezi două goluri și totuși să nu câștigi, e destul de supărător”.

Cu 20 de puncte Politehnica a urcat pe locul 14 și așteaptă peste o săptămână primul meci de acasă, cel cu Dacia Unirea Brăila.

FOTO: ACS Foresta Suceava Oficial

 

LĂSAȚI UN MESAJ