Regiunile și tradițiile din România, prezentate într-un mod inedit de studenții de la Universitatea Politehnica din Timișoara

191
expo crp

Proiect inedit pregătit de viitorii „comunicatori” care învață la Universitatea Politehnica din Timișoara. Studenții de anul II de la Specializarea Comunicare și relații publice pun în scenă, în această săptămână, o nouă ediție a evenimentului „Expo CRP”.

Tema expoziției este „Regiuni și tradiții din România”. Astfel, studenții se pregătesc să-i surprindă pe participanți cu obiceiuri specifice fiecărei regiuni a țării.

Ca la fiecare ediție, expoziția presupune construirea unor standuri colorate, inedite, cu obiecte specifice temei alese, cu mâncare gătită de membrii ai echipei și cu multe alte elemente surpriză.

Începând cu ediția I din 2011, „comunicatorii” de la Universitatea Politehnica Timișoara au reușit să facă spectacol de culoare și voie bună, arătând vizitatorilor cum se distrează învățând.

Banatul, Dobrogea, Bucovina, Maramureșul, Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania se prezintă mâine, 19 aprilie, în holul Facultății de Construcții, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.