25.4 C
Timișoara
miercuri 4 octombrie 2023

La frontieră, au fost prinși pui congelaţi burdușiți cu… ţigări de contrabandă FOTO

Poliţiştii de frontieră au depistat un cetăţean român care intenţiona să introducă ilegal în ţară, 130 pachete de ţigări ascunse în carcase de pui congelaţi.

În data de 17 aprilie 2016, în jurul orei 22, în P.T.F. Naidăş, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră ca pasager într-un autoturism marca Dacia, cetăţeanul român C. Emil, în vârstă de 47 ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în mai multe carcase de pui congelat, care aparţineau cetăţeanului român, cantitatea de 130 pachete de ţigări netimbrate, marca „Merilyn”.
Ţigările în valoare de 1.950 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Alte subiecte :

Salonul Industriei Ușoare, prima ediție de toamnă 2023  

Centrul Regional de Afaceri al CCIAT găzduiește în perioada 18 - 22 octombrie prima ediție de toamnă din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE,...

3 sfaturi de care să ții cont când alegi un lampadar

Lumina este esențială într-o casă, dintr-o varietate de motive, cum ar fi atât cele practice, care îți permit să îți desfășori activitățile de zi...

Spălări rețele Aquatim

Citește și :