Record de intervenții pentru pompierii arădeni

69
Pompierii arădeni au stabilit un record. În doar 7 zile au avut 100 de intervenții. Salvatorii au stins zeci de incendii, au asanat muniție găsită în pământ și au ajutat persoane implicate în accidente rutiere.
”S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 24 de incendii, dintre care 20 de vegetație uscată, resturi vegetale, mirişti sau platforme de depozitare a gunoiului, 3 la anexe ale unor construcţii de locuit şi unul la un autoturism.
Echipa pirotehnică a desfăşurat două misiuni de asanare a teritoriului de muniţie neexplodata, în localitatea Ineu unde a fost găsită o grenadă şi în localitatea Horia pentru ridicarea unui obuz calibru 76 mm. Ambele elemente de muniţie au fost găsite în pământ in urma unor lucrări agricole”, transmite ISU Arad.
Garda de Interventie nr.2 Gurahonţ din cadrul Detaşamentului Sebiş a intervenit pentru descarcerarea a două persoane implicate în accidente rutiere pe raza localităţilor Aldeşti şi Gurahonţ. De asemenea s-a intervenit pentru salvarea unei pisici cazute în fântână. Modulele SMURD au acordat ajutor medical în 71 de cazuri .

LĂSAȚI UN MESAJ