„Recolta” de gunoaie de pe drumurile naționale din vestul țării!

71

Nesimțirea și nepăsarea șoferilor români un are magini. Putem spune asta după ce ne uităm la mormanele de gunoi lăsate în urmă de cei se opresc în refugiile de pe marginea șoselelor.

Angajații DRDP Timișoara fac mereu campanii de ecologiare, însă se plâng că imediat deșeurile ajung înapoi. Aceștia au postat pe Facebook o fotografie unde se vede câte deșeuri au fost strânse de pe marginea drumurilor.

”Deși se intervine de două ori pe săptămână pentru igienizarea spațiilor de refugiu de pe drumurile naționale, eforturile angajaților de la secțiile DRDP Timişoara par invizibile… Reamintim: parcările de pe drumurile naționale nu sunt rampe de gunoi! În imagini, o mică parte a „recoltei” de săptămâna aceasta, de pe DN 69, Timișoara – Arad, centura Timișoarei și DN 58 Caransebeș – Reșița”, transmite DRDP Timișoara.

Este adevărat că în unele refugii nu sunt coșuri de gunoi sau sunt insuficiente, dar șoferii trebuie să nu mai arunge gunoaie la întâmplare, pentru că afectează și mediul înconjurător pe lângă faptul că le dau de lucru drumarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ