Reacție dură din partea ALDE Timișoara, în situația datoriilor Colterm către E.On

320

Datoriile Colterm către E.ON îi lasă din nou pe timișoreni fără apă caldă. Compania de gaz oprește robinetul de gaz în cursul zilei de astăzi, ceea ce înseamnă că timișorenii racordați încă la sistemul centralizat de încălzire rămân de joi fără apă caldă la robinete. În această situație se află 60 de mii de timișoreni abonați la Colterm.

„Mi se pare noaptea minții să arunci 3 milioane de euro pe festivalurile organizate în 2019 în Timișoara, totul în timp ce 60 de mii de timișoreni sunt amenințați că rămân din nou fără apă caldă din cauza datoriilor pe care Colterm le are față de compania furnizoare de gaz. Anul trecut cei 60 de mii de abonați Colterm au rămas de trei ori fără apă caldă, însă se pare că nu a fost de ajuns nici ca și impact asupra oamenilor dar nici ca și timp, pentru ca primarul Robu să rezolve problema. În toată această perioadă, în timp ce se finanțează festivaluri peste festivaluri, fântâni muzicale sau inepții marca Robu, ce însumează milioane de euro, datoriile către EON Gaz se tot acumulează.

Un bun gospodar își plătește întâi datoriile și apoi merge la distracție. Primarul Robu îndatorează însă timișorenii pentru a avea bani de distracție! Probabil că vrea să îi determine pe cei 60 de mii de timișoreni în cauză să se dezaboneze de la Colterm și astfel să bage instituția din subordinea primăriei în faliment pentru că altfel nu îmi pot explica cum se poate ca un primar să nu rezolve această problemă ce trenează de aproape doi ani!”, susține Ovidiu Sîrbu, președinte ALDE Timișoara și Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor.

Vă reamintim, E.on a decis, în ultimul moment, în urma promisiunilor făcute de Primăria Timișoara, să amâne oprirea furnizării de gaz metan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.