Răzvan Simion și Lidia Buble au stabilit numele copilului

5427

Lidia iubește foarte mult copiii. E oarecum normal, având în vedere că provine dintr-o familie cu 11 copii din Deva și că primul ei job, atunci când s-a mutat la București, a fost de bonă.

Au stabilit deja numele pentru primul lor bebe: Iorgu. Mai rămâne, desigur, să fie băiat… însă cei doi glumesc că ar putea să facă șase copii. Opt este cifra norocoasă a lui Răzvan, care se regăsește în multe momente ale vieții lui: este născut pe 08.08.1980, al optulea băiat din cei opt născuți în aceeași zi la maternitate! Mai mult, a luat bacul cu nota 8,80 și a jucat handbal având cifra 8 pe tricou. Așa stând lucrurile, nu trebuie să ne mire faptul că Lidia este a opta născută din familia ei. A cântat de mică, de la 3 ani. Tatăl ei este pastor penticostal, așa că aproape tot timpul, în copilărie și în adolescență, și l-a petrecut cântând în corul bisericii și la școala duminicală sau acasă, într-o familie extrem de numeroasă. Aproape toate rudele ei cântă, iar frații și surorile, pe lângă faptul că au voce, studiază și instrumente. Cu toate astea, Lidia nu a visat niciodată la o carieră muzicală. Felul în care a ajuns la muzica pop este, după cum chiar ea spune, „o poveste de film“. Lucra în București ca bonă și avea o prietenă care-și dorea să devină cântăreață. Într-o zi, s-a dus cu prietena ei să dea o probă la studioul lui Adi Sână, care căuta o voce feminină pentru piesa „Noi simțim la fel“. Vocea prietenei nu l-a convins, în schimb vocea Lidiei, care a fredonat din întâmplare ceva, l-a cucerit așa de tare încât a î­nregistrat piesa cu ea și a hotărât să o lanseze pe piața muzicală. Lidia a auzit prima dată melodia pe când se afla în autobuz și i-au dat lacrimile de emoție.  Îi era teamă de ce va spune familia ei, dar, după șocul inițial, acum o susțin și se bucură pentru ea. Nu s-a gândit niciodată să-și facă o carieră din muzică, dar lucrurile s-au întâmplat de la sine: după succesul primei melodii, cererile de concerte au început să curgă și a mers înainte. Acum se gândește deja să iasă pe piața internațională și lucrează la asta; are în plan un EP, mai multe concerte și, poate, o întâlnire cu celebrul interpret Michael Buble, care i-a ascultat câteva piese pe internet și i-au plăcut foarte mult. Este doar o coincidență de nume, însă Lidia mărturisește că este artistul ei preferat, pe lângă Rihanna și Beyoncé. Iar dacă vă întrebați, deși nu pare un nume neaoș, familia Buble este 100% din România, scrie unica.ro.

„N-ai cum să nu-l iubești!“

Deși mulți au prezis sfârșitul carierei sale sau declinul matinalului pe care îl face de opt ani, „Neața cu Răzvan și Dani“ este în topurile de audiență, la cel mai ridicat nivel de la lansarea din 2008. Secretul, îmi explică Răzvan, este că emisiunea este în primul rând despre ei și că maturizarea lor a coincis cu maturizarea publicului. „Suntem cam singurii care au crescut cu publicul lor. Am mers natural, emisiunea e o sufragerie unde vin niște prieteni, iar eu nu vreau să demonstrez nimic nimănui. Ăsta e secretul.“ Am fost curioasă care mai pot fi provocările unui prezentator de succes, după atâția ani, și când vine momentul acela în care spui stop. „Eu o să încetez să mai fac TV în momentul în care copilului meu îi va fi rușine cu ce fac eu acolo. Ceea ce deocamdată nu e cazul, dimpotrivă! Cea mai mare greșeală este să schimbi proporția dozei de compromis pe care poți să-l faci. În televiziune, faci cam 20% lucruri care nu-ți plac, pentru că nu tot timpul preferințele tale coincid cu cele ale publicului. Dar când schimbi raportul ăsta și nu-ți mai place ce faci, vii acolo doar pentru bani, în momentul ăla ești pierdut!“ Deocamdată momentul acela este departe, Răzvan se consideră în vârful carierei sale.

Culmea este că nimeni din familia Buble nu-l cunoștea ca prezentator TV, din simplul motiv că… nu au televizor! Răzvan este pentru ei iubitul Lidiei. Deși până în prezent nu a reușit să-l prezinte tuturor membrilor familiei ei extrem de numeroase (numai verișori sunt peste 300!), Lidia nu-și face griji în privința asta, pentru că „Nu are cum să nu-ți placă Răzvan. Dacă îl cunoști, îl iubești! Știe să se facă plăcut,nu doar cu mine, ci în general cu oamenii.“  Îmi povestește că Răzvan îi cunoaște gusturile și se pricepe cel mai bine să-i dea sfaturi în ceea ce privește cariera ei muzicală, chiar dacă preferințele lui se îndreaptă către zona rock. „Ne completăm perfect unul pe altul. Răzvan este exact ceea ce îmi lipsea mie, cineva care să mă protejeze, care să-mi spună că pot să fac asta, să-mi dea idei“, declară ea, fericită.

Sursa: unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ