Razie la început de weekend, în Timișoara și împrejurimi

34

La început de weekend, polițiștii timișeni au făcut o razie de amploare în Timișoara și în împrejurimi. Sute de persoane au fost amendate, fie pentru că nu au respectat restricțiile de circulație, fie pentru că au încălcat regimul rutier sau au comis infracțiuni.

”Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă și creșterea elementului polițienesc în contextul instituirii stării de urgență și respectării măsurilor stabilite prin Ordonațele Militare”, a transmis IPJ Timiș.

Au fost verificate 1.509 autovehicule, legitimate 2.430 de persoane și 79 de unități controlate. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 348 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 139.413 lei. Au fost constate 3 infracțiuni.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 27 permise de conducere și au retras 21 de certificate de înmatriculare. La acţiune au participat 147 de lucrători de poliţie, 68 de polițiști locali și 19 jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ