Razie în bazarul de pe Brâncoveanu şi în Complexul Studenţesc

345

Timişorenii au început să se plângă de comercianţii care îşi vând produsele, în stradă, fără a avea documentele necesare. Astfel, poliţiştii locali au primit plângeri despre mai mulţi comercianţi ilegali din bazarul de pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, unde au făcut o razie, luni.

De asemenea, plângeri similare au fost făcute şi de cetăţenii din zona Complexului Studenţesc. Aici, oamenii s-au plans că se vând illegal flori pe marginea trotuarului. Nu doar că este precară curăţenia în zonă, dar, spun comercianţii autorizaţi, au parte de concurenţă neloială. Astfel, poliţiştii locali au mers şi pe Aleea FC Ripensia, unde au descoperit nereguli.

În total, 13 comrcianţi au fost amendaţi. “Cele mai frecvente probleme au fost vânzarea pe domeniul public fără autorizație de produse de îmbrăcăminte, jucării, covoare, produse de uz gospodăresc, dar și de flori. În cazul a cinci vânzători marfa a fost ridicată în vederea confiscării. Astfel de acțiuni sunt organizate periodic și vor mai avea loc și în perioada următoare”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara. Amenzile în astfel de situaţii sunt cuprinse între 200 şi 1.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ