Război în familia unui timișorean, fost ministru al Sănătății. Fiul și-a dat tatăl în judecată

1634

Scandal în familia fostului ministru al Sănătății, Ovidiu Brânzan! Fiul făcut cu fosta prezentatoare Dana Războiu și-a chemat tatăl în judecată.

Recet, băiatul fostului ministru al Sănătății, Ovidiu Brânzan, și al legendei TVR, Dana Războiu, s-a adresat unei instanțe de judecată. El a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Din primele informații, este vorba despre majorarea pensiei de întreținere. Din câte se pare, odrasla politicianului vrea mai mulți bani de la tatăl său.

„Fosta prezentatoare nu pare să fi avut noroc în dragoste. Cu primul soţ, Ovidiu Brânzan, fost ministru al Sănătăţii şi iubitul ei în studenţie, fosta prezentatoare a pus capăt mariajul după un episod de violenţă fizică, iar cu Bogdan Enoiu a pus punct căsniciei acuzându-l de infidelitate.

În vara anului lui 2005, Dana Războiu se prezenta în toiul nopţii la poliţie pentru a-şi denunţa soţul agresiv. Fosta prezentatoare a iscat pe atunci un adevărat cutremur. Ea a susținut că a fost pusă sub presiune de mai mulţi oameni politici să-şi retragă plângerea.

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresată fizic de soţul meu, Brânzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele ”, scria Dana Războiu în plângerea făcută la Poliţie, potrivit cancan.

Anul trecut, Dana Războiu făcea marele anunț. După 11 ani de mariaj, își dorea să divorțeze de Bogdan Enoiu.

„La scurt timp după anuțul ce a stârnit vâlvă în lumea bună, apropiații cuplului au susținut că fosta prezentatoare ar fi fost „tradusă” de mai multe ori, și de fiecare dată ar fi iertat.

<>”, potrivit cancan.ro
Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ