Raul, un tânăr din vestul țării, a murit într-un groaznic accident rutier, departe de casă!

1342

Accident tragic pe străzile din Franța! Raul George Voicu, un tânăr șofer român, și-a pierdut viața într-un groaznic accident rutier petrecut în Franța.

Tragedia s-a petrecut săptămâna trecută. Tânărul supraviețuise și a fost transportat la spital în stare gravă cu un elicopter. Din păcate, din cauza leziunilor grave, Raul a murit, marți seară (20 martie). Impactul a fost atât de puternic încât mașina românului a fost tăiată pe jumătate.

Vestea tragică a fost făcută publică de colegii lui Raul George Voicu, pe un grup de Facebook. Familia și prietenii lui au sperat până în ultima clipă că acesta își va reveni. Băiatul era din Lupeni, Hunedoara.

„Colegule de acolo de sus sa ai grija de noi, și dacă poți când vezi ca suntem obosiți sa ne oprești în prima parcare.”

„Ne-a mai părăsit un coleg ieri seară. Se numește Voicu Raul George. Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe familiei!”

„Zbor lin printre îngeri, copile drag! Dumnezeu să te ierte să-ţi vegheze somnul de veci. / Condoleanţe familiei. / Dumnezeu să îl odihnească în pace!” au fost câteva din mesajele postate.


Mașina lui a fost făcută țăndări în accident

Raul era angajat ca șofer la o firmă din Lupeni, județul Hunedoara. Mașina lui Raul a fost tăiată pe jumătate, precum o cutie de conserve. În urmă cu numai o săptămână, un alt tânăr șofer român și-a pierdut viața pe o autostradă din Germania. Casian Necuale, șofer la o firmă din Argeș, a intrat în plin într-un TIR aflat în coloană, iar impactul a fost fatal.

sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ