Gestul șocant al unui bănățean care a pierdut la păcănele!

635

Duminică, 18 martie a.c, în jurul orei 13.00, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, a distrus mai multe aparate destinate jocurilor de noroc, la o agenţie Loto, din. mun. Reşiţa.

”Jandarmii ajunşi la faţa locului au constatat în urma verificărilor şi a declaraţiilor că numitul M.M., în vârstă de 36 ani, domiciliat în mun. Reşiţa, pe fondul unei stări de nervozitate a lovit cu capul geamul de protecţie a unui aparat destinat jocurilor de noroc, distrugându-l. Persoana în cauză a continuat să joace la un alt aparat din incinta agenţie, pierzând din nou o sumă de bani, a lovit cu pumnii un alt aparat, spărgându-i şi acestuia ecranul de protecţie”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, Plt. maj. Săndulescu Marius.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit celui în cauză actele de sesizare, acestea fiind predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea cercetărilor.

sursa: stirilecs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ