RATT intensifică controalele pe mijoacele de transport!

72

Săptămâna aceasta, activitatea de control pe mijloacele de transport în comun s-a desfășurat cu precădere pe liniile expres, însă nu au fost neglijate nici celelalte linii.

„În urma controalelor efectuate au fost identificate mai multe persoane care circulau fără titlu de călătorie, iar pe liniile de tramvai ce tranzitează zona centrală a orașului au fost identificate 3 persoane ce practicau cerșetoria. Acestea au fost coborâte din mijloacele de transport pe motiv că circulau fraudulos, practicau cerșetoria, deranjau pe ceilalți călători. Echipele noastre de control au fost prezente într-un număr foarte mare pe mijloacele de transport care făceau obiectul sesizărilor călătorilor la dispeceratul STPT privind prezența unor cetățeni cunoscuți ca hoți de buzunare care acționau în special în zona Piața Traian – Piața 700”, transmit reprezentantii RAAT.

Acțiunile de control vor continua și săptămâna viitoare. Astfel că, în perioada 23 – 29 acțiunile de control vor continua pe toate liniile de transport apelând și la sprijinul Poliției Locale. Măsura vine după ce, conform reprezentanților RATT, s-a observat, în ultimul timp, apariția unui număr tot mai mare de persoane fără adăpost, persoane care prin comportamentul lor întăresc suspiciunea săvârșirii de infracțiuni pe mijloacele de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ