Rastelele de trotinete de la universități, indisponibile o săptămână

19

Timișorenii care obișnuiau să folosească trotinetele din rastelele amplasate în fața universităților, nu vor mai putea face asta, timp de o săptămână. Acestea intră în revizie tehnică.

”Trotinetele din rastelele amplasate la Universitatea Politehnica (Facultatea de Electrotehnică și Calculatoare) și Universitatea de Vest nu vor mai fi disponibile, începând cu data de 02.07.2020. Cele două rastele vor fi retrase pentru revizia tehnică anuală și vor fi disponibile din nou săptămâna viitoare, începând cu data de 07.07.2020”, a transmis STPT.

Societatea de Transport Public Timișoara pune la dispoziția călătorilor 100 de trotinete, care pot fi ridicate din cele 13 stații amplasate în mai multe zone ale orașului, și peste 400 de biciclete amplasate în cele 34 de rastele (25 de rastele în oraș și alte 9 pe malurile Canalului Bega).

Trotinetele pot fi ridicate după ce, în prealabil, se instalează aplicația TroTM, iar bicicletele pot fi ridicate de către călătorii care au activat cardul în sistemul VeloTm, la unul dintre cele 9 puncte de vânzare: Piața 700, Calea Buziașului, Torontalului, Calea Șgului, Calea Lipovei, stația Cluj, Dâmbovița, Centrul de gratuități – depou Dâmbovița, Modern. Cele 100 de trotinete și peste 400 de biciclete sunt dezinfectate cu cloramină în fiecare zi, la fel cum se întâmplă cu toate mijloacele de transport în comun ale S.T.P.T., pentru prevenirea și combaterea virusului COVID – 19 (coronavirus).

LĂSAȚI UN MESAJ