Alina Gorghiu este arogantă față de timișoreni, crede Dominic Fritz

149

Dominic Fritz, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Timișoara, îi răspunde Alinei Gorghiu: „Că cineva ne spune cum vor decide timișorenii, cu trei luni înainte de alegeri, mi se pare că e o aroganță față de timișoreni˝.

Dominic Fritz, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Timișoara, i-a transmis marți seara, printr-o înregistrare live difuzată pe pagina sa de Facebook, un mesaj senatorului PNL de Timiș Alina Gorghiu, care a declarat marți seară, la Digi24, că este un candidat de perspectivă.

“(…) Și eu cred că proiectul nostru este un proiect de perspectivă pentru Timișoara și că oferă o perspectivă reală despre un nou început în Timișoara,” a spus Dominic Fritz.
Cât despre previziunile Alinei Gorghiu cu privire la șansele de câștigare a alegerilor și rezultatele care vor fi înregistrate în urma alegerilor locale de la finalul lunii septembrie, Dominic Fritz a transmis că rezultatul alegerilor va fi decis doar la urne și că aprecierile în avans cu privire la rezultatul scrutinului reprezintă, în fapt, o aroganță la adresa timișorenilor:

„(…) Că cineva ne spune cum vor decide timișorenii, cu trei luni înainte de alegeri, că cineva știe care va fi alegerea timișorenilor, mi se pare că e o aroganță. Și nu o aroganță față de mine, ci față de timișoreni. Pentru că, până la urmă, timișorenii or să voteze, nu dumneavoastră, d-na Gorghiu. Și timișorenii or să decidă soarta lor. Și timișorenii or să decidă cine o să câștige. Și, până la urmă, dacă câștigăm sau nu, stă în mâinile voastre și stă în mâinile noastre, ale tuturor.”

Fritz a reamintit precedentul de anul trecut, de la alegerile europarlamentare, când primarul Nicolae Robu declara că știe din sondaje că PNL-ul va câștiga Timișul și, în realitate, Alianța USR PLUS a câștigat în Timișoara cu 40%, iar PNL-ul a luat 23%:

„(…) Nu spun acuma că o să se repete acest rezultat, dar cel puțin aceste povești, că anumiți politicieni știu ce se va întâmpla, eu nu le mai cred. (…) Mai avem 3 luni. Deja PNL-ul desface șampanie, pentru că crede că a câștigat deja totul. Timișorenii or să decidă cine o să câștige”.

Candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Timișoara a mai precizat și că șansa istorică de a câștiga Timișoara și de a-i oferi orașului un nou început va depinde de mobilizarea tuturor celor care își doresc acest nou început în administrația locală:

„Mai avem 3 luni și, dacă ne mobilizăm, atunci cu siguranță avem această șansă istorică să câștigăm în Timișoara, să repetăm ce am făcut acum un an. Dincolo de tot ce spune clasa veche politică și tot ce ne spun politicienii vechi, noi ne-am săturat de toată risipa de bani publici, ne-am săturat să mergem pe trotuare sparte, ne-am săturat de toată incompetența în Primărie. Și noi o să ne luptăm. O să ne luptăm pentru un nou început, o să ne luptăm să schimbăm nu doar jucătorii ci regulile jocului.”

LĂSAȚI UN MESAJ