Răpitor de copii în România? Un bărbat a încercat să ia o fetiță din cărucior. Mamă: ”Spunea că e a lui”

1415

O tânără mamă din Târgu Mureș susține că un bărbat a vrut să-i răpească fiica aflată în căruț, în timp ce se plimba pe stradă.

Femeia de 30 de ani a postat pe Facebook un anunț prin care alerta alte mămici să fie atente că un bărbat a fost la un pas să-i ia fiica de câțiva anișori dintr-un cărucior, în timp ce se plimba cu cei doi copii ai ei. Incidentul s-a petrecut în zona Fortuna din Cartierul Tudor Vladimirescu din Târgu Mureş.

„Atenţie mămici! S-a încercat răpirea unei fetiţe în zona Tudor-Fortuna din mâinile mămicii. Aveţi grijă, dacă vedeţi ceva suspect, sunaţi la 112. S-a depus declaraţie la Poliţie”, se arată în postare.

Tânăra mamă susține că bărbatul a vrut să-i ia fetița din cărucior susținând că este a lui.

„M-a aşteptat în dreptul maşinii mele, făcea pe aurolacul, dar nu era drogat. Am apucat să bag fata cea mare în maşină, după care i-am spus să plece. Dar el s-a repezit şi mi-a prins-o pe cea mică de haină, voia să o scoată din cărucior, spunând că e copilul lui. M-am luptat cu el cât am putut, ghinion că nu era nimeni, şi mă tot îmbrâncea să ajungă la căruţ. Într-un final, am văzut un bărbat şi am urlat să vină să mă ajute şi aşa am reuşit să scap de el”, a povestit femeia.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a confirmat, joi, că a fost primită o sesizare în acest caz.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ