Rampele de gunoi clandestine din Timişoara, sesizate pe Facebook, dar rămase fără răspuns

347

Timişorenii s-au săturat să vadă la colţuri de stradă şi în spatele blocurilor grămezi de gunoaie. Zeci de rampe de deşeuri clandestine se crează mereu în oraş, iar poliţia locală nu poate să îi amendeze pe cei care aruncă resturile pentru că rar reuşesc să îi prindă în flagrant.

Locuitorii Timişoarei, sătui de situaţie, s-au adresat primarului în mediul virtual. Au apelat la pagina de Facebook a Primăriei Timişoara, creată special pentru sesizări.

„Bună ziua, sunt un cetățean al acestui oraș și vin şi eu cu o mare nemulțumire. CURĂŢENIA. În zona Buziaș în spatele magazinului Profi există gunoaie care nu se ridică de Retim. Maşina acestora trecând pe acolo fără să oprească. NU este posibil, plătim taxe în acest oraș”, spune un utilizator Facebook.

Nici în zona Calea Şagului lucrurile nu stau mai bine. „Calea Şagului, strada Mureş nr. 2 (în spatele blocurilor) este o groapă de gunoi clandestină. Carne în putrefacţie. Se poate rezolva ceva?”, se întreabă alt timişorean.

Şi în cartierul Dacia – Circumvalaţiunii oamenii se plâng de lipsa curăţeniei şi de munţii de gunoaie. „Vederea naturală – Circumvalaţiunii – Intrarea Zânelor ! De 4 ani aceeaşi vedere. După 50 de metri, la celalalt colt, mai este încă o grămadă. Tot aşa, de 4 ani se aruncă gunoi acolo zi de zi”, postează alt utilizator al reţelei de socializare.

Până acum, pe pagina publică nu au fost postate răspunsuri din partea Primăriei Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. Nici nu stiu ce e mai penibil… gropile de gunoi facute de gunoaie umane, sau fastul cu care anunta Robu acum vreo luna pagina de sesizari pe Facebook, unde nu raspunde nimeni 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ