Cunoscuta prezentatoare de televiziune Amalia Enache, o mămică fericită!

455

Fosta mea colegă de știri de la Televiziunea Analog Timișoara, de acum 15 ani, hunedoreanca Amalia Enache este o mămică super fericită. Amalia a născut-o acum 3 zile pe Alma o fetiță perfect sănătoasă. Acum cele două sunt acasă. Dar iată ce spune fericita mămica, pe pagina personală de Facebook, despre momentul unic din viața ei.

”Iată-ne la externare! La 3 zile de la naștere, eu și fiica mea Alma am fost în perfectă stare să mergem acasă, să începem noua viață în lumea noastră și asta pentru că am fost pe cele mai bune mâini cu putință, în cel mai important, atât emoțional, cât și fizic, moment al nostru. Sunt chiar convinsă de asta și dacă aș mai naște de 10 ori, tot la Metropolitan Hospital m-aș duce. Simt din toată inima nevoia sa vă povestesc experiența mea, nu e publicitate aici, ci sufletul unei mame care auzise multe înainte și care are senzația că a născut într-o oază a binelui, nu într-un spital, cu tot ce te-ar putea speria la un spital” spune Amalia Enache.

Nașterea a decurs perfect datoritã profesionalismului medicilor și totul a fost mult, mult mai ușor decât în cele mai optimiste proiecții ale mele. Am primit-o în brate la o clipã după ce a țipat, a fost în permanență cu mine, din momentul în care am ieșit din sală și am ajuns în rezervă, eu m-am putut mobiliza la doar câteva ore, iar asistentele și medicii de la Neonatologie de la Metropolitan sunt zâne, nu doar profesioniști. Au stat lângă noi zi și noapte, atât cât a fost nevoie, pentru alăptat sau orice altceva, cu o răbdare fără margini, astfel încât am plecat acasă încrezatoare și cu un copil viguros, care se hrănește la cerere, așa cum mi-am dorit. Puteam să citesc mii de cărți, am învățat acolo în 3 zile mai mult decât pentru un doctorat„ dezvăluie Amalia.

Nu doar mulțumiri, dar toatã dragostea mea, medicului meu Dorina Codreanu. Am să-i povestesc Almei câtă încredere și cât sprijin cu zâmbetul pe buze ne-ai dat!” încheie Amalia Enache mesajul de pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ