Pune-ți anvelopele în mișcare. Campanie de colectare a cauciucurilor uzate

66

ECO CLUB Timişoara, în parteneriat cu SC EcoTires SRL, organizează cea de-a șaptea ediție de colectare a anvelopelor uzate din oraşul de pe Bega, ca urmare a succesului de care s-a bucurat această campanie până în prezent.

Campania se va desfăşura în zilele de 18 şi 19 noiembrie, între orele 12 – 18, în parcarea Iulius Mall. Aceasta are drept scop reducerea numărului de anvelope aruncate la voia întâmplării pe marginea drumurilor sau în locuri neautorizate, prin punerea la dispoziția cetățenilor a unui cadru legal și controlat de colectare în vederea eliminării lor din circuit.

Colectarea se va face cu ajutorul unui microbuz pus la dispoziție de către firma SC EcoTires SRL, iar voluntarii ECO CLUB Timişoara vor fi prezenţi în ambele zile pentru a-i primi pe posesorii de anvelope uzate.

Această acţiune nu implică nici o remunerare, ea făcându-se sub formă de donație de către cetățeni. Anvelopele vor fi mai departe prelucrate şi transformate în negru de fum sau vor fi utilizate drept combustibil pentru fabricile de ciment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ