Pumni și scandal în trafic! S-a întâmplat în vestul țării!

3472

O încăierare în toată regula s-a petrecut la Simeria, unde o întreagă stradă a fost blocată de un șofer care a produs o tamponare. Omul susținea că e nevinovat, spunând că vinovată de producerea evenimentului ar fi o altă șoferiță, care l-ar fi șicanat, și a pornit în urmărirea acestuia. Femeia, văzându-l pe bărbat că o urmărește, și-a sunat soțul, iar la venirea lui, strada s-a transformat în câmp de luptă.

Totul a început după ce autoturismele a doi bărbați s-au tamponat în trafic. Nu era nevoie de niciun scandal, pentru că, nefiind victime, aceștia se puteau împăca amiabil. Dar situația a degenerat. Șoferul care părea a fi vinovat de producerea evenimentului ar fi spus că el nu este de vină, ci vinovată ar fi o șoferiță, care l-ar fi șicanat în trafic.

Astfel, omul a plecat de la locul tamponării în trombă după femeie, doar că aceasta a chemat ajutoare, și anume și-a sunat soțul. De aici, până la o bătaie în trafic, a fost doar un pas. Soțul șoferiței și bărbatul vinovat de producerea tamponării s-au încăierat sub privirile a mai multor conducători auto, blocați, practic, de încăierarea ce a avut loc. La scurt timp, la fața locului au ajuns și oamenii legii.

„Poliția s-a deplasat promt la locul incidentului, a aplanat conflictul, i-a condus pe cei doi combatanți la sediu, în vederea clarificării situației. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Sursa: Glasul Hunedoarei

LĂSAȚI UN MESAJ