PSD vrea să dea o lovitură de imagine la alegerile parlamentare. Vezi ce răspuns a primit de la un mare actor

139

Ca să dea lovitura la alegerile parlamentare din acest an, PSD şi-ar dori să aibă drept candidaţi personalităţi din rândul artiştilor, foarte îndrăgiţi de public.

Preşedintele PSD Diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu, a declarat sâmbătă că există discuţii avansate cu Florin Piersic şi Tudor Gheorghe pentru ca aceştia să candideze pe listele PSD la alegerile parlamentare.

” PSD nu a stat niciodata bine in diaspora dar anul acesta vom face o figura frumoasa. Ne dorim sa avem candidati cu mare notorietate si am initiat discutii cu Tudor Gheorghe si Florin Piersic sa devina candidatii nostri. Stiti doar ca atat domnul Tudor Gheorghe cat si marele Florin Piersic sunt prieteni ai nostri si suntem in negocieri avansate cu dumnealor pentru a deveni candidatii nostri in diaspora. Avem si un prim atu, acela ca Ionela Prodan este secretarul executiv al organizatiei si cu siguranta va fi unul dintre candidatii partidului. Deci un prim pas a fost facut”, a spus Catalin Rădulesu, preşedintele PSD Diaspora, care îşi doreşte să obţină de la românii din afara graniţelor trei mandate de parlamentari, un senator şi doi deputaţi.

florin-piersicReplica lui Florin Piersic nu s-a lăsat aşteptată: „Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treabă cu politica, nici vorbă, nici nu-l cunosc pe domnul Rădulescu. Astea sunt vise, să fac eu parte pentru diaspora nu ştiu ce, mă propune PSD. Mi-a explicat o doamnă. N-am treabă cu politica de niciun fel. De 20 de ani am fost chemat la partide, am spus «Nu fac (politică, n.r.)». Şi nu am făcut nimic, şi nu fac nici acuma. Vadim Tudor m-a rugat să mă duc să fiu la Bruxelles nu ştiu ce europarlamentar. Am spus: «Dar nici nu mă gândesc la aşa ceva». Eu nu am nimic altceva decât profesia. Eu cu politica nu am nici de aici şi până în colţ. La politicieni nici nu le spun mulţumesc, că n-am pentru ce să le mulţumesc, că nu mi-au făcut nimic şi n-am nimic nevoie de la ei. Nimic. Eu ţin la poporul ăsta, ţin la toţi care vor binele ţării, dar nu pot să mă duc eu (în politică, n.r.)”.

Nu ştim reacţia pe care a avut-o Tudor Gheorghe (care în campania prezidenţială l-a susţinut pe faţă pe Victor Ponta) la auzul propunerii, ce ştim e doar că ultimul lui spectacol a fost „Degeaba”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.