Rectorul USAMVB Timișoara, prognozează un an bun pentru agricultura bănățeană! VIDEO

141

Profesorul universitar Paul Pârșan, rectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I” – Timișoara, e de părere că 2016 se anunță un an bun pentru agricultură.

Agricultura a rămas ramura economică cea mai importantă a țării, după 1990, când mastodonții industriali au dispărut rând pe rând. În peisajul economic post-decembrist, agricultura românească a reuși rezultate de excepție, indiferent de vicisitudinile meteorologice care s-au abătut asupra României.

Rectorul USAMVB Timișoara, profesorul doctor Paul Pârșan, spune că ”cel puțin până acum, se anunță un an bun pentru agricultura bănățeană și nu numai. Deși schimbările climatice din ultimii ani ne-au cam speriat, cei care lucrează în domeniul agricol au reușit să obțină, an de an, rezultate bune” afirmă Paul Pârșan.

”Să nu uităm că agricultura a fost cea care a menținut România pe linia de plutire și a contribuit la creșterea economică din ultimii ani. Atunci când nimeni și nimic nu ne mai dădea vreo șansă, cei care lucrează în ramura agricolă au ținut să-i contrazică și să contribuie substanțial la Produsul Intern Brut” crede Paul Pârșan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.