”PSD şi-a pierdut orice credibilitate de guvernare” spune Ludovic Orban, de la Timișoara!

173

Aflat într-un periplu prin țară, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a ajuns vineri, 3 noiembrie a.c., şi la Timişoara, unde a ţinut o conferinţă de presă.

Ludovic Orban consideră că PSD şi-a pierdut posibilitatea şi credibilitatea în români de a mai putea rămâne la guvernare. Orban a vorbit despre reformele pe care PSD vrea să le facă în domeniul economic, reforme care vor afecta extrem de grav economia României. El s-a mai referit şi la revoluţia fiscală pe care o pregăteşte guvernul, prin trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat şi la faptul că la o mărire salarială de 25 %, dările şi impozitele vor fi atât de mari încât salariatul rămâne în mână cu cel mult 4 % .

„Astăzi guvernul a anulat dezbaterea pachetului de legi care riscă să pună pe butuci economia României. Din fericire noi le cerem să amâne la calendele grecești acest pachet de legi. Suntem împotriva inepțiilor fiscale anunțate de domnul Mișa. I-am mai cerut lui Tudose o dată să îl trimită pe Mișa la plimbare. Măsurile anunțate de guvern sunt niște experimente pe firmele românești și pe cetățeanul român, care pot să genereze consecințe extrem de grave. Taxa de 2,25 % pe fondul de salariu reprezintă o inovație în materie fiscală. Din punctul nostru de vedere acest guvern nu are capacitatea de a guverna, nu are capacitatea de a genera politici economice fiscale și bugetare, care să mențină trendul de creștere economică pe care l-au moștenit de la guvernul precedent. Tot ce face PSD de când a preluat guvernarea este să distrugă sistematic perspectivele de dezvoltare economică a României, atacând principalele motoare de creștere economică”, a spus Ludovic Orban.

”Dacă PSD-ul va continua în acest ritm, acesta nu exclude organizarea unor mișcări de protest însă sub formă legală, ceea ce ar presupune marșuri, pichetări sau mitinguri, existând chiar o colaborare cu ALFA şi BNS, considerate singurele confederaţii serioase, restul fiind doar nişte anexe ale guvernului, ceea ce afectează negativ ambele categorii sociale” a mai spus Orban.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ