PSD îi dă replica lui Robu după ce a anunţat organizarea a trei evenimente în campania electorală

398

Preşedintele PSD Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, este de părere că disperarea lui Nicolae Robu se apropie de cote maxime, astfel că primarul Timişoarei apelează la o strategie prin care încearcă o reapropiere faţă de electorat.

După ce, marţi, primarul a anunţat organizarea Ziua Pensionarilor pentru 21 mai, a Zilei Tinerilor în 23 aprilie şi Ziua Majoratului în 7 mai, liderul social-democrat a reacţionat dur, spunând că edilul recurge la metode mârşave şi se înfruptă fără ruşine din bugetul Timişoarei.

„Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Nicolae Robu a anunţat organizarea a trei evenimente pe care dânsul le consideră culturale: Ziua Pensionarilor Timişoreni, Ziua Tinerilor şi Ziua Majoratului, toate urmând să aibă loc în plină campanie electorală şi să fie finanţate din bugetul Primăriei. Mai mult, edilul plusează şi spune fără niciun fel de reţinere că aceste evenimente pur electorale vor ajuta Timişoara să obţină titlul de Capitală Culturală Europeană. Este foarte trist că aşa înţelege Nicolae Robu să cheltuie banii alocaţi Agendei Culturale şi mai trist este că poate afirma că astfel de evenimente vor duce Timişoara spre titlul amintit. Conştient, probabil, de ceea ce urmează să se întâmple peste câteva luni, Nicolae Robu bagă adânc mâna în buzunarele timişorenilor în încercarea disperată de a câştiga voturi, în timp ce oraşul nostru nu are niciun proiect concret de Capitală Culturală Europeană. Îi atragem atenţia pe această cale domnului Nicolae Robu că bugetul Timişoarei nu este puşculiţa dânsului pentru campania electorală şi că folosirea banului public în alte scopuri decât cele legale se pedepseşte”, a transmis, marţi, deputatul Florin Bîrsăşteanu, liderul PSD Timişoara.

Citiţi şi:

An electoral cu zile de recunoştinţă pentru pensionari şi tinerii peste 18 ani de la primarul Robu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.