PSD e deghizat în Moș Nicolae, în opinia lui Robu. Reacția despre ”cadourile” primite de onomastica sa

91

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, reacționează după ”cadourile” primite chiar de ziua lui onomastică. Ediul șef susține că totul este un plan al PSD de a-i strica imaginea. Mai mult, Robu, spune că nu primăria este de vină pentru mizeria din oraș. Asta desi firma de casă, Horticultura, este responsabilă de golirea coșurilor de gunoi și de a curăța în jurul lor. În ceea ce privește măturatul străzilor, tot primăria este cea care a gafat licitația și astfel Capitala Culturală a rămas fără firmă care să curețe orașul.

Iată poziția lui Robu:

”După ce ridicarea gunoiului menajer s-a luat din jurisdicția Primăriei și s-a dat la Asociația Județeană ADID, cu nerușinarea-i specifică, PSD, care are controlul total asupra acestei asociații ADID, duce o campanie de intoxicare informațională deșănțată la maxim, pt a direcționa nemulțumirile legitime ale dv, stimați timișoreni, către Primărie! Tot ce înseamnă gunoi menajer – altfel spus: gunoi din pubele, containere, rampe clandestine, rampe sezoniere de primăvară și toamnă – NU MAI ARE LEGĂTURĂ CU PRIMĂRIA!

Primăria este responsabilă doar de ridicarea gunoiului din coșurile de pe domeniul public -trotuare, piețe, stații STPT, parcuri – și de măturatul și spălatul străzilor! Suntem conștienți că și la acest capitol mai e mult până să ne putem declara mulțumiți, dar nu e drept să ni se pună în cârcă ceea ce nu e al nostru!

P.S. Între timp, am fost informat asupra unei noi mostre de mizerabilitate a acestor oameni, grupați împotriva Timișoarei și, la scară națională, împotriva României, sub sigla PSD! Să acuzi Primarul Timișoarei de grămezile de gunoi menajer revărsate din pubele și / sau depuse de niște primitivi în jurul pubelelor, când TU ești responsabil de existența lor, e dincolo de orice limite!”, a transmis edilul Timișoarei.

Cadou pentru Nicolae Robu, printre gunoaiele ce sufocă Timișoara. Surpriză inedită! GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ