Cadou pentru Nicolae Robu, printre gunoaiele ce sufocă Timișoara. Surpriză inedită! GALERIE FOTO

598

Timișoara s-a umplut de gunoaie. Se vede la orice colț de stradă. Tomberoanele sunt doldora de deșeuri, trotuarele sunt murdare și situația persistă deja de mai bine de o lună. Timișorenii se plâng mereu de mizerie, dar autoritățile nu par să ia măsuri.

Pentru a le atrage atenția, unii cetățeni consternați au crezut de cuviință să îi facă un „cadou” primarului. Astfel, au identificat mai multe zone din oraș necurățate și pline de gunoaie și au amplasat pancarte pe care scrie „Atenție! Robu e primar”.

Într-una din poze se vede chiar Piața Victoriei, unde printre limite și decorațiuni si-au făcut loc și gunoaiele. Fotografiile au fost publicate pe Facebook, poate așa le va vedea și edilul șef, fiind un mare iubitor al rețelei de socializare.

 

1 COMENTARIU

  1. Am scris atatea sesizari referitor la mizeria stradala,dar in zadar.La noi in zona Ion IONESCU de la Brad,nu s-a maturat de 2 luni,poate si mai mult.Vine Craciunul,chiar nu intereseaza pe nimeni din conducerea acestui oras?
    Platim taxe,impozite,ne laudam cu orasul nostru ca-i frumos,si asa este,dar…pana cand vom astepta sa se faca curatenia stradala?

LĂSAȚI UN MESAJ