Spitalul din Timișoara unde angajații au nevoie de cizme de gumă! Curtea arată ca o uliță de la sat Foto-Video

1435

O imagine revoltătoare apărută în mediul online ne face să ne întrebăm dacă Timișoara chiar merită titlul de Capitală Culturală Europeană. Curtea unui important spital din capitala Banatului arată ca o uliță din mediul rural.

Imaginea a fost făcută publică de o angajată a Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, acolo unde se pare că pacienții și cadrele medicale ar avea nevoie de niște cizme de gumă pentru a putea circula în curtea unității spitalicești.

”În 2017, Moș Nicolaie, ne-a adus o curte frumoasă conformă cu standardele europene. Anul acesta ne-a reamintit că nu merităm mai mult! În 2019 va fi tot la fel, d-le primar? Să știm să-i scriem Moșului să ne aducă niște cizme de gumă, așa ca pt o capitală europeană! Așteptăm cizmele din partea Primăriei!”, scrie angajata Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara.

În luna februarie a acestui an, un scandal legat de curățenia precară a izbucnit la același spital. Imagini de coșmar au fost surprinse în spitalul Victor Babeș din Timișoara, fiind postate pe Facebook, acolo unde oamenii s-au arătat revoltați de ceea ce au văzut.

Pereți cu mucegai, așternuturi murdare, mizerie de nedescris se pot observa într-una din imaginile surprinse în spitalul Victor Babeș din Timișoara.
Imagini de coșmar surprinse în spitalul Victor Babeș din TimișoaraVoichița Lăzureanu, managerul Spitalului ‘Victor Babeș’ Timișoara spunea atunci că spitalul este în plin proces de renovare.

Anul trecut, potrivit bugetului, unitatea sanitară a primit, de la primărie, peste 16 milioane de lei. 5,7 milioane de lei au fost prevăzute pentru construirea unei staţii de epurare, a canalizării şi pentru unele lucrări rutiere din incinta spitalului, mai exact asfaltare, amenajare spaţii verzi şi locuri de parcare. Aceste lucrări sunt încă în desfăşurare.

De asemenea, potrivit contractului pe care primăria îl are cu Colterm, direcția de specialitate poate solicita regiei să facă lucrările necesare în curtea spitalului. Colterm ar trebui să urmeze procedurile birocratice și să subcontracteze o firmă care să asfalteze curtea, spun surse din Primărie.
Deocamdată, oficialii din Primăria Timișoara nu au putut fi contactați pentru a acorda un punct de vedere cu privire la această situație. 

LĂSAȚI UN MESAJ