Polițistul din Oravița și-ar fi înjunghiat iubita în inimă apoi s-a sinucis. Detalii în cazul ce a cutremurat Banatul

2348

Un poliţist de la Poliţia Transporturi şi concubina lui au fost găsiţi morţi în casă, joi dimineaţa, în Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, o echipă de criminalişti fiind prezentă la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Poliţiştii din Caraş Severin au fost sesizaţi, joi dimineaţa, prin apel la 112 că un poliţist de la Poliţia Transporturi Oraviţa şi concubina sa sunt morţi în casă.

„Am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un poliţist de la Poliţia Transporturi Oraviţa este găsit în locuinţă decedat. În locuinţă a fost găsită şi concubina acestuia, de asemenea decedată. În prezent se desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane”, a spus comisarul şef Nicorici Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Caraş-Severin.

UPDATE

Apar noi informaţii în cazul poliţistului găsit mort în casă, la Oraviţa, împreună cu iubita lui, de asemenea, decedată.

Surse din anchetă au declarat că bărbatul de 37 de ani şi-ar fi înjunghiat iubita în inimă, după care şi-a pus capăt zilelor, scrie observator.tv

Cei doi tineri locuiau într-un apartament din blocul ANL din Oravița, fiind găsiți decedați în această dimineață. Alarma a fost dată de mama bărbatului, care s-a speriat pentru că fiul ei de 37 de ani nu răspundea la telefon și nici la ușă.

Primii care au intervenit au fost pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, după apelul la 112 făcut la ora 8.48, cu scopul de a debloca ușa. Odată cu descoperirea șocantă, locuința, dar și intrarea în bloc au fost izolate, iar la fața locului sunt așteptați să ajungă anchetatorii.

sursa – mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ