9.9 C
Timișoara
miercuri 28 februarie 2024

Protest spontan la termocentrala Mintia

Angajații de la termocentrala Mintia au declanșat un protest spontan, nemulțumiți de un anunţ al administrației CEH, conform căruia avansurile salariale pe luna iulie vor fi achitate cu întârziere.

Protestul s-a încheiat, înainte de prânz, după ce conducerea Complexului Energetic Hunedoara a dat asigurări oamenilor că va achita drepturile băneşti ale salariaţilor în cursul zilei de vineri, 2 august.

„Directorii termocentralei au venit în curte şi au discutat cu oamenii. Am vorbit la telefon, pe speaker, şi cu directorul general, care a promis că banii vor fi viraţi pe carduri în cursul zilei de vineri. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla, dar dacă nu se achită avansurile nu putem garanta cum vor reacţiona oamenii la începutul săptămânii viitoare”, a declarat preşedintele Sindicatului Liber Independent Electrocentrale Deva, Mircea Crişovan.

Pe timpul protestului spontan nu a fost afectată activitatea de producție a energiei electrice.

Sindicatul susține că este pentru a treia oară când există întârzieri la plata drepturilor bănești curente.

Termocentrala Mintia face parte din CEH alături de termocentrala Paroşeni şi minele de cărbune Livezeni, Lonea, Lupeni şi Vulcan.

Sursa: radiotimisoara.ro/sursa foto: arhivă

Alte subiecte :

Un întreg arsenal descoperit în locuința unui mare actor. Polițiștii au intervenit imediat

Celebrul actor Alain Delon avea un „arsenal” într-una dintre locuințele sale din afara Parisului, după cum relatează publicația franceză Le Monde. Polițiștii și procurorii au...

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din vestul țării, găsit mort în locuință

Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut ca Mile Povan a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Arad. Primele mesaje au și...

Orașul Lugoj trebuie distrus!

Citește și :