PROTEST la Timișoara, după scandalul dezinfectanților din spitale: „Suntem operați pe mese dezinfectate cu apă de ploaie”

4829

Un nou protest organizat la Timișoara. De data aceasta, locuitorii din capitala Banatului sunt așteptați să iasă în stradă pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la corupția din țara noastră. Asta după ce scandalul dezinfectanților diluați de zece ori din spitale au fost vânduți de firma Hexi-Pharma la prețuri de zece ori mai mari decât cele de achiziție.

Protestul intitulat „Timișoara – haideți să facem ceva!” are loc astăzi, de la ora 19.00, în Piața Operei. Oamenii sunt revoltați de faptul că Ministerul Sănătății a efectuat un control în spitalele românești, după izbucnirea scandalului dezinfectanților, care a arătat că „doar 5% dintre probele recoltate sunt neconforme. Pacienții sunt în siguranță„.

Suntem operați pe mese dezinfectate cu apă de ploaie. În țara noastră, se poate întâmpla orice. Pentru asta, nu trebuie decât ca noi să tăcem și să nu facem nimic. Haideți să nu mai tăcem! Să ieșim în stradă și să le cerem socoteală. Să cerem răspunderea Ministerului Sănătății și o anchetă obiectivă. Să mobilizăm cât mai multă lume pentru a transmite clar că ne-am săturat de corupția şi de combinațiile lor!”, transmit organizatorii pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ