Proiectului de hotărâre pentru taxelor locale de interes județean

39

În baza Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, Consiliul Județean Timiș a deschis, în data de 18 iulie 2023, procedura aferentă dezbaterii Proiectului de hotărâre pentru completarea și modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 378/22.12.2022, privind aprobarea taxelor locale de interes județean pentru anul fiscal 2023. 

Este vorba despre solicitarea venită din partea Muzeului Național de Artă Timișoara, de completare a Anexei HCJ 378/2022 cu valoarea taxelor de vizitare care se vor aplica pentru expoziția temporară „Constantin Brâncuși: Surse românești – perspective universale“. De asemenea, la cererea Centrului de  Cultură și Artă al județului Timiș, se va discuta aprobarea taxelor de școlarizare pentru anul școlar 2023-2024 pentru susținerea și motivarea profesorilor colaboratori ai Școlii de Arte.
Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională până la data de 28.07.2023. Acestea pot fi depuse ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail lidia.mihetiu@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și direct la sediul instituției, la Registratură. 
Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 28.07.2023.
Întreaga documentație poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, în secțiunea dedicată Transparenței decizionale, la următorul link: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Taxe-locale-de-interes-judetean-2023.pdf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.