Programul de reconstrucție mamară funcționează cu succes în Timiș

396
reconstructie mamara

Ministerul Sănătății le dă o mână de ajutor femeilor din întreaga țară care au suferit o operație de extirpare a sânilor cu scopul de a le fi salvată viață, după ce au fost diagnosticate cu cancer mamar. În acest sens, de aproape doi ani, se desfășoară programul național de reconstrucție mamară după rezecție oncologică. Astfel, femeile pot beneficia gratuit de proteze mamare.

Acest program funcționează bine în județul Timiș, avem paciente cărora li s-a decontat operația de reconstrucție mamară și proteza. Unele femei nu-și doresc acest lucru, dar altele sunt de acord pentru că vor să aibă o imagine de sine cât mai bună. Femeile trebuie să știe că pot bebeficia de astfel de proteze mamare, care se decontează de casa de asigurări, la recomandarea medicului oncolog„, a atras atenția Cristina Oprean, medic oncolog din Timișoara.

În acest moment, programul de reconstrucție mamară se desfășoară în județul Timiș în două unități medicale din Timișoara. Este vorba de Casa Austria de la Spitalul Județean Timișoara și Spitalul Municipal Timișoara, proaspăt introdus în program în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ