Nimeni nu vrea la ACS Poli!

574

Antrenorii din România se feresc ca de ciumă de ACS Poli. Penultima clasată în Liga 1 a mai primit două refuzuri din partea unor tehnicieni cu oarece cotă și soarta viitorului staff tehnic rămâne incertă.

Conducerea prim-divizionarei nu mai găsește pe nimeni doritor să preia postul de antrenor principal. Situația grea din clasament și datoriile financiare atârnă greu în decizia oricărui antrenor de a se semna cu Timișoara. ”Nu putem lucra cu jucători neplătiți de trei luni” a sunat refuzul transmis de antrenori.

În decurs de trei zile cinci tehnicieni au spus NU ofertelor venite din birourile de la Dan Păltinișanu. Rând pe rând Cosmin Contra, Ioan Andone, Petre Grigoraș, Ovidiu Sabău și Dorinel Munteanu au declinat oferta lui Poli. Dacă la toate acestea se mai adaugă și diferențele de opinie a conducătorilor în privința anumitor antrenori, avem imaginea completă a sintuției fără precedent existentă la club.

Gruparea bănățeană își așteaptă totuși un răspuns pozitiv în aceste zile, mai ales că săptămâna viitoare se reiau duelurile din play-out. Violeții sunt penultimii în clasament la un punct de poziția ce nu duce în B.

În aceste condiții în care Poli este deloc atractivă pe piața mutărilor, decizia de a-l demite pe Florin Marin pare a fi fost una greșită.

LĂSAȚI UN MESAJ