Program impresionant la Carnavalul Medieval de la Hunedoara!

343

Primăria Municipiului Hunedoara și Asociația pentru Promovarea Istoriei României vă invită, în perioada 27-28 august, la cea de-a IV-a ediție a Carnavalului Medieval Hunedoara. Turiștii se vor putea bucura de concerte de muzică, ateliere meșteșugărești, dansuri medievale și spectacole cu foc.

carnavalÎncă de vineri, organizatorii vor pregăti terenul, amenajând atelierele și realizând o serie de repetiții pentru piesele de teatru. Spectacolele încep de sâmbătă. De la ora 11.30 se deschid atelierele Trupei Medieval ART. După ora 12.30 sunt spectacole pentru copii, teatru de păpuși. Vor urma concerte, spectacole coregrafice, jocuri medievale. De la ora 19.30 începe parada participanților, iar de la ora 20.00 are loc spectacolul Urzeala Prințului în curtea interioară a castelului, care îi are în prim plan pe actorii: Dan Condurache, Eugenia Șerban, Denis Ștefan, Dimitri Bogomaz, Dana Rotaru și Nae Alexandru. Seara este încheiată cu spectacolul de foc al Trupei Sirius.

Duminică spectacolele, concertele, atelierele se repetă, dar programul se încheie mai repede, la ora 19.30, după concertul de muzică al Trupei Cimpoierii din Transilvania.

Sursa: hunedoaraplus.ro

LĂSAȚI UN MESAJ