Profesor universitar, ucis în propria casă. Principalul suspect de crimă

646

Un bărbat de 65 de ani, profesor universitar din Baia Mare, a fost descoperit, marţi, mort în locuinţa sa. A fost deschisă o anchetă pentru omor în acest caz, surse judiciare susţinând că principalul suspect ar fi fiul dascălului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că ancheta este coordonată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

”Avem un caz. Este un bărbat de 65 de ani din Baia Mare găsit decedat marţi dimineaţă în propria locuinţă şi care prezenta urme de violenţă. Se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş”, am spus Meteş.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat la rândul său corespondentului MEDIAFAX că procurorul de caz se află în cercetare la locul faptei împreună cu poliţişti judiciarişti.

”Am fost sesizaţi despre săvârşirea unui omor”, a spus Gabor.

Surse judiciare au afirmat că bărbatul omorât ar fi un profesor universitar din Baia Mare, principalul suspect fiind fiul acestuia.

Potrivit libertatea.ro, este vorba despre Liviu Gavrilescu, în vârstă de 65 de ani, profesor universitar la Universitatea de Nord, fost consilier al prefectului și consilier IT în cadrul Prefecturii Maramureș.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ