Profesor renumit, acuzat că a ucis și tranșat o studentă. A fost prins transportând părți din corpul victimei

4661

O tânără de 24 de ani a fost ucisă și tranșată de un faimos profesor de istorie din Rusia, cu care avea o relație. Ucigașul, care a fost decorat și cu Legiunea de Onoare a Franței, a fost găsit într-un râu, având cu el un rucsac în care erau mâinile tăiate ale victimei.

Anchetatorii au identificat victima, cu numele Anastasia Eșcenko. În vârstă de 24 de ani, ea a fost studenta și protejata profesorului. Cei doi aveau o relație.

Potrivit Daily Mail, într-o răbufnire de gelozie, Oleg Sokolov și-a ucis accidental iubita în timp ce se certa cu ea și apoi a încercat să ascundă crima.

Istoricul a fost spitalizat cu hipotermie, dar este sub pază și a fost acuzat de crimă. Oleg Sokolov e unul dintre cei mai apreciați istorici militari în Rusia. Profesorul de 63 de ani e specializat în istoria războaielor napoleoniene și a fost protagonistul reconstituirii mai multor bătălii din această perioadă. El a fost decorat în Franța cu Legiunea de Onoare în 2003, pentru activitatea sa științifică.

Profesorul și victima sa, Anastasia Eșcenko, locuiau împreună de aproximativ 1 an și jumătate. Cei doi au scris împreună și două cărți, ultima lansată chiar în 2019.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ