Procurorii au eliberat din arest un bărbat care și-a înjunghiat iubita

149

Un tânăr în vâstă de 21 de ani, din comuna prahoveană Şotrile, a fost lăsat în libertate după ce şi-a înjunghiat iubita în zona gâtului. Agresorul a fost reţinut de către poliţişti, dar procurorul de caz a considerat că fapta nu este atât de gravă încât să fie încadrată ca tentativă de omor.

Agresiunea a avut loc sâmbătă, 11 mai, în satul Plaiul Câmpinii din comuna prahoveană Şotrile. Tot scandalul a început după ce o tânără, în vârstă de 18 ani, a decis să pună capăt relaţiei pe care o avea de câteva luni cu un bărbat mai mare decât ea cu patru ani.

Supărat din cauza deciziei iubitei sale, bărbatul a încercat să o forţeze să rămână alături de el în continuare. Tânăra a refuzat, a fugit la domiciliul părinţilor, unde a fost urmărită de iubitul său. Aici a izbucnit un scandal, iar fata a fost rănită cu un cuţit în zona gâtului şi a feţei. Agresorul a fost oprit la timp de rudele tinerei care au şi cerut ajutor autorităţilor.

Bărbatul a fost reţinut iniţial de către poliţişti pentru 24 de ore, însă procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a apreciat că fapta nu poate fi încadrată la tentativă de omor astfel că agresorul a fost lăsat în libertate.

Bărbatul este cercetat pentru loviri şi alte violenţe şi are restricţie să se mai apropie de victimă.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ