Migranți din Bangladesh prinși la frontiera Curtici

51

Poliţiştii de frontieră din Curtici, judeţul Arad, au depistat patru cetăţeni din Bangladesh, solicitanţi de azil în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

„În data de 12.05.2019, în jurul orei 02.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici – I.T.P.F. Oradea au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale, în cadrul căreia au depistat, în zona de responsabilitate, patru bărbaţi care nu vorbeau limba română.

Aceştia au fost depistaţi la aproximativ 50 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, în timp ce se deplasau pe jos, pe comunicaţia Macea – Sânmartin, fiind reţinuţi şi conduşi la sediul Sectorului P.F. Curtici, pentru cercetări”, aflăm de la polițiști.

Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbaţii în cauză sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 26 şi 34 de ani şi sunt solicitanţi de azil în România. Aceştia au declarat că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ